Haemme projektipäällikköä
1.6.2017

Haemme projektipäällikköä

Woodpolis toteuttaa esiselvityshankkeen, jonka tarkoituksena on yritysyhteistyönä toteutettavan puupohjaisia komponentteja käyttävän saneeraus- ja täydennysrakennushankkeen valmistelu. Tämän esiselvityshankkeen kesto on 6 kk. Hanke perustuu valtakunnalliseen tarpeeseen kehittää puupohjaisia saneerausjärjestelmiä energiatehokkaimmiksi sekä puun hyödyntämistä peruskorjaus- ja täydennysrakentamisessa. Valmisteluhankkeen keskeisin tehtävä on selvittää sopivimmat kehitettävät tuote-palvelukokonaisuudet sekä tarvittavat osapuolet varsinaisen yritysryhmähankkeen käynnistämiseksi. Tavoitteena on yritysryhmähankkeeseen osallistuvan allianssiryhmän kokoaminen ja pohjustus niin, että varsinainen yritysryhmähanke saadaan käynnistetyksi vuonna 2018.

Haemme hankkeeseen projektipäällikköä. Työ alkaa 1.7.2017 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu hankkeen loppuun saakka. Projektipäällikön tehtävinä on mm. selvittää, suunnitella ja kartoittaa rakentamisketjun osapuolien näkemykset sekä valmistella varsinainen yritysryhmähanke.

Lisätietoja antaa Kuhmon kaupungin kehitysjohtaja Tapani Kiiskinen, p. 044 7255 304.

Hakemukset ja CV pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta 18.6.2017 klo 16 mennessä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/142874