Timber Frame Oy Ltd

Timber Frame Oy Ltd on kokenut laadukkaiden suomalaisten hirsitalojen valmistaja. Olemme toimittaneet yksilöllisiä hirsitalopaketteja pääosin vientiin jo 20 vuoden ajan. Vuonna 2010 toimme markkinoille Suomen oloihin sopivan passiivihirsitalon, joka on suunniteltu moderniin kaupunkiympäristöön.

Timber Framen valmistama hirsitalo on yksilöllinen, ekologinen ja laadukas. Sen varmistaa joustava ja ammattitaitoinen palvelu ja tuotanto. Valttejamme ovat aito asiakaslähtöisyys, kansainvälisyys, innovatiivisuus ja kuhmolainen hirsiosaaminen. Tehtaamme sijaitsee Kuhmossa – Kainuun laajojen mäntymetsien ja tunnetun puuntyöstöperinteen sydämessä.

Palvelemme

  • Pientaloja suunnittelevia arkkitehteja
  • Pientaloja urakoivia rakennusliikkeitä
  • Talomyyjiä
  • Kuntien rakennushankinnoista päättäviä

Meiltä saat

Pyöröhirsitalot

Valmistuksessa käytämme sekä massiivi- että lamellipyöröhirsiä, joissa molemmissa erikoisuutenamme ovat järeät koot aina 290 mm asti. Perinteisen nurkkasalvoksen rinnalla käytössämme on uuden tekniikan tiivisnurkka, jolle on myönnetty saksalainen mallisuoja.

Höylähirsitalot

Höylähirsivalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja sydänhalkaistuista 70 mm massiivihirsistä aina 270 mm lamellihirsiin asti. Valmistuksessa käytämme Hundegger K2-puuntyöstöautomaattia.

Pystyhirsitalot

Painumattomasta pystyhirrestä valmistamamme talot soveltuvat erityisen hyvin moderniin kaupunkiympäristöön ja passiivitalorakentamiseen.

Toimituslaajuudet

Toimituslaajuudet sovitellaan aina asiakkaamme omia tarpeita parhaiten vastaaviksi. Useimmiten ne ovat:

  • Hirsikehikko (+ mahdollisesti muu valmiiksi työstetty runkorakenne).
  • Täydellinen puuosatoimitus sisältäen kehikon lisäksi kaikki rakentamisessa tarvittavat puuosat sekä puusepäntuotteet (ikkunat, ovet, portaat).
  • Toimituksiimme sisältyy aina kohteen työkuvat. Teemme myös rakennesuunnittelua tarvittaessa.