Kuhmon Betoni Oy

Ammattitaidolla jo vuodesta 1963

Kuhmon Betoni Oy on vuonna 1963 perustettu yksityinen betonivalmisosarakentamisen ammattilainen. Päätuotteitamme ovat betonijulkisivut, siltaelementit, melukaide-elementit sekä vaativat erikoiselementit.

Olemme erityisesti betonivalmisosista rakennettavien siltojen erikoisammattilaisia. Ensimmäinen valmistamamme silta toimitettiin jo vuonna 1980.

Tuotantomme kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n laadunvalvonnan piiriin. Joustava ja monipuolinen tuotanto varmistaa toimitukset varmasti ajallaan ja onnistuneen lopputuloksen.

Kuhmon Betoni Oy kuuluu YBT Oy:n yritysryhmään. YBT Oy:n tehtaat sijaitsevat Ylitorniolla ja Raahessa.

Laadukkaat betonivalmisosat

Laadukkailla betonivalmisosilla toteutetut rakennuskohteet takaavat kokonaistaloudellisen ja varmastiaikataulussa toteutuvan rakennusprojektin.

Tehtaalla pitkälle viimeistellyt betonivalmisosat säästävät työmaalla niin kustannuksia kuin työaikaakin. Betonialan ammattilaiset toteuttavat työn turvallisesti ja laadukkasti tehdasolosuhteissa, jolloin työmaalla rakennusaika lyhenee ja rakentamisen laatu paranee. Tuotteet toimitetaan työmaalle juuri oikeaan aikaan.

Betonivalmisosien korkea laatu perustuu laatuvalvottujen raaka-aineiden, kuten sementin, kiviainesten, betoniteräksien ja teräsosien käyttöön. Tehtaan sisäisen laadunvalvonnan lisäksi ulkopuolisen laadunvalvonnan hoitaa Inspecta Sertifiointi Oy.