Kuhmo Oy

Luotettavaa palvelua

Kuhmo Oy on dynaaminen ja kansainvälisesti toimiva itsenäinen sahayritys. Sen toiminnalle on ominaista sitoutuminen laatuun, asiakaslähtöisyyteen ja ympäristöasioiden tinkimättömään huomioimiseen.

Pohjolan karuissa olosuhteissa kasvaa tiukkasyistä ja lujaa mäntyä ja kuusta. Kuhmo Oy:n käyttämä raaka-aine on parasta pohjoisen puuta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista Kainuun metsistä. Puu on uusiutuva luonnonmateriaali, joka voidaan elinkaarensa päätteeksi hävittää polttamalla ja hyödyntää siten bioenergiana.

Kuhmo Oy:n tuottama sahatavara tunnetaan URSUS-laivausmerkistä. Syyrakenteeltaan ja visuaaliselta ulkonäöltään kaunis kuhmolainen puu soveltuu erinomaisesti sisustusmateriaalien raaka-aineeksi mm. puusepän- ja huonekaluteollisuudessa. Lujuusominaisuuksiensa puolesta Kuhmo Oy:n tuotteet soveltuvat myös rakentamisen vaativiin tarpeisiin niin kantavissa rakenteissa kuin rakennustuoteteollisuudessa.

Kuhmo Oy palvelee

Kuhmo Oy valmistaa lähes kaikkia sahateollisuuden tuotteita tavanomaisista dimensioista asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityihin tuotteisiin. Lisäksi tarjoamme jalosteita yhteistyössä paikallisten jalostavien yrtysten kanssa.

Valmistamme kilpailukykyisiä tuotteita lähes kaikille puuteollisuuden sektoreille Kotimaan lisäksi toimitamme tuotteitamme Läntiseen Eurooppaan, Pohjois-Afrikkaan ja Kauko-itään.