AA-Puu Oy

AA-Puu Oy on tuottanut lisäarvoa asiakkaille vuodesta 1997. Uskomme lujasti puun mahdollisuuksiin ja haluamme tukea ja kehittää Suomalaista puurakentamista tarjoamalla asiakkaillemme ratkaisuja rakentamisen eri osa-alueille.

AA-Puu on alusta asti kehittänyt Kainuulaista puunjalostustaitoa ja erikoistunut tuottamaan höylättyjä puutuotteita. Uudet innovatiiviset ratkaisut sekä pitkäjänteinen kasvu ja kehitystyö ovat tuottaneet asiakkaillemme erinomaista hyötyä kautta yrityksen historian.

Sijaintimme Kuhmossa mahdollistaa läheltä tulevan ensiluokkaisen ja kestävän Kainuulaisen raaka-aineen saatavuuden. AA-Puun asiakaskunta muodostuu kotimaisista jälleenmyyjistä sekä talotehtaista.

Luotettava kumppani

Tuotantomme on suunniteltu vastaamaan nykyajan asiakkaan vaatimuksia. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta, moderni tuotantoteknologia sekä luotettava alihankintaosaaminen takaavat ensiluokkaisen ja joustavan palvelun. Pitkäjänteinen ja rakentava yhteistyö asiakassuhteessa on meille ensiarvoisen tärkeä asia.

Tuotteet

Tuotantomme lähtökohta on asiakkaan tarve saada laadukas tuote osaavalla ja joustavalla palvelulla. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiseen ulko- ja sisärakentamiseen kuuluvat profiilit. Ota yhteyttä myyjäämme ja kysy lisää tuotteistamme ja eri ratkaisuista.

Ulkoverhous

AA-Puun laadukkaita ulkoverhouksia on saatavissa laaja valikoima. Mallistostamme löytyvät Suomessa yleisesti käytettävät ulkovuoriprofiilit puuvalmiina sekä pohja- tai pintakäsiteltynä. Voimme käsitellä tuotteemme vastaamaan myös nykyisiä palosuojavaatimuksia. Lue lisää puun teollisesta pintakäsittelystä materiaalipankistamme. Ulkoverhoustuotteet valmistetaan asiakkaan toiveen mukaan joko hienosaha- tai hienoharjatulla pinnalla.

Muut tuotteet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös lattialaudat, erilaiset raakapontit, mitallistetut ja ympärihöylätyt tuotteet, erilaiset profiilirimat sekä hirsipaneelit. Valmistamme asiakkaillemme myös erikoistuotteita. Kysy myyjiltämme lisää jos et löydä valmista ratkaisua.