ELEMENTTI SAMPO OY


Tulevaisuuden rakentaja

Elementti Sampo Oy on rakennusalan uusi ja innovatiivinen toimija, joka valmistaa massiivipuisia taso- ja tilaelementtejä kotimaisesta puusta. Elementti Sampon tehdas sijaitsee Kuhmossa Kantolan teollisuusalueella.

Investoimme jatkuvasti uuteen tuotantokapasiteettiin ja tuotekehitykseen. Tavoitteenamme on toimia kannattavasti, olla merkittävä paikallinen työllistäjä, sekä toimia puurakentamisen kärkitoimijana läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Suomi Kerrostalot

Suomi Kerrostalojärjestelmä on vakioitu kerrostalokonsepti, jonka ansiosta tilaaja tietää jo hankesuunnitteluvaiheessa todelliset kustannukset. Suomi Kerrostalo antaa tilaajalle lähtöaineiston ja työkalut, jonka pohjalta tilaelementtikerrostalohankkeen voi viedä tehokkaasti ja vähäriskisesti päätöksenteko- ja rakentamisprosessin läpi. Elementti Sampon yhteistyöverkosto tuo tarvittaessa laadukkaat suunnittelupalvelut osaksi hanketta.

Konseptilla voi toteuttaa korkeimmillaan nelikerroksisen kerrostalon. Konseptissa on kuusi valmista vakioasuntotyyppiä. Asuntotyypit ovat 28m2, 38m2, 40m2, 55m2, 65m2 ja 80m2. Halutessaan tilaaja voi koota haluamansa asuntojakauman ”legopalikoista”. Eri asuntotyyppien muuttamiseen on olemassa muuntojoustavuusohjeet ja hinnoittelu, josta asiakas voi suoraan saada käsityksen miten eri suunnitteluratkaisut vaikuttavat hankkeen kustannuksiin. Suomi kerrostalon suunnitteluratkaisut ovat todennettuja ja ovat Suomen rakennusmääräysten mukaisia. Konsepti pitää sisällään ratkaisut tilaelementointiin, parvekkeisiin, käytäviin ja julkisivuun ja kattoon. Konsepti noudattaa voimassa olevaa ARA-ohjeistusta.

Suomi kerrostalo antaa tilaajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden toteuttaa ympäristöystävällinen ja laadukas puukerrostalo ilman riskiä kustannusten kasvusta.

Tutustu lisää osoitteessa: www.elementtisampo.fi

 

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Elementti Sampo Oy

Puusepänkatu 2
88900 Kuhmo
info@elementtisampo.fi

Puh. 050 472 4632
mikko.polvinen@elementtisampo.fi  

www.elementtisampo.fi

Yhteystiedot

Hankkeet 

Woodpolis2020:

Regis Rouge-Oikarinen
Projektipäällikkö
Kivikatu 2, 88900 Kuhmo
040 6755 402  
regis.rouge-oikarinen(at)woodpolis.fi

 

Kirjautuminen

7682

VipuvoimaaEU 2014 2020 rgb

36

kuhmo logo2