b_alppisavos.jpg

ALPPISALVOS OY


Alppisalvos Oy on 2004 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet vaativien hirsirakennusten  ja - rakenteiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Arvoja toimintamme takana:

- Kannatamme paikallisuutta – jalostamme kainuulaista puuta lopputuotteeksi ja  teemme yhteistyötä paikallisten kumppaneiden kanssa tavoitteena hyvinvoinnin ja elinkelpoisuuden vahvistaminen Kainuun maaseudulla.
- Säästämme luonnonvaroja! Tuotantotapamme on vähäpäästöinen ja ympäristöystävällinen. Teemme ”luomutuotteita”, josta ei elinkaaren päätteeksi tule ongelmajätettä.
- Valmistamme hirsitaloja, joissa on terveellistä asua.
- Kestävät, huolella suunnitellut ja toteutetut rakenteet ja hengittävät materiaalit takaavat miellyttävän ja puhtaan sisäilman.
- Vastustamme kertakäyttökulttuuria! Nämä hirsitalot rakennetaan kestämään isältä pojanpojalle ja niiden arvo vain kasvaa ajan myötä.
- Teemme työtä täydellä sydämellä puurakentamiseen puolesta.

Hirsirakennukset käsityönä

Alppisalvos Oy on Hyrynsalmella toimiva, käsityönä tehtävään puurakentamiseen erikoistunut perheyritys. Päätuotteitamme ovat käsin veistetyt hirsirakennukset.

Toimintatapaamme kuvaavat monipuolisuus, yksilöllinen suunnittelu, korkea laatu ja viimeistelty työnjälki.


Veistokoulutukset

Koulutamme veistäjiksi aikovia aloittelijoita ja taitojaan kehittäviä ammattilaisia. Järjestämme perus- ja jatkokursseja niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin hirsiveistäjille. Pyrimme järjestämään koulutuksia vuosittain, mutta niiden ajankohta vaihtelee asiakastöiden aikataulujen mukaan.

Salvoskievari

Toimipaikkamme Salvoskievari sijaitsee Kainuussa, Hyrynsalmen Hakokylässä, noin 90 km Kajaanista pohjoiseen. Entisen kyläkoulun hirsinen päärakennus tarjoaa mukavat ja kunnostetut majoitus- ja kokoustilat ryhmille.

Pieni "Pirhosen mökki" aivan Hakojärven rannassa tarjoaa viihtyisän rauhoittumispaikan lomalaisille. Pihapiiristä löytyvät myös kota, savusauna ja perinteinen puulämmitteinen sauna. Ruokapalveluja tarjoamme tilauksesta.

Tutustu lisää osoitteessa: www.alppisalvos.fi

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Alppisalvos Oy

Päivi Sainio-Rohner - Meinrad Rohner
Hakokyläntie 194
89400 Hyrynsalmi
Puh. 040 5772 870
info@alppisalvos.fi

www.alppisalvos.fi

 

 

 

Yhteystiedot

Palvelut

Koulutustehdas:

Jari Kähkönen
Palvelupäällikkö
Kivikatu 2, 88900 Kuhmo
044 7255 306
jari.kahkonen(at)woodpolis.fi

 

Hankkeet 

Woodpolis2020:

Regis Rouge-Oikarinen
Projektipäällikkö
Kivikatu 2, 88900 Kuhmo
040 6755 402  
regis.rouge-oikarinen(at)woodpolis.fi

 

 

Haku

Kirjautuminen

7682

VipuvoimaaEU 2014 2020 rgb

36

kuhmo logo2