b kantola

Biocoil Oy on innovatiivinen sahateollisuuden sivuvirtojen sekä biomassamateriaalien kehittäjä. Ideoimme ja tuotamme uusia teknologioita tukemaan maailmanlaajuista kiertotaloutta globaalissa sahateollisuudessa.

Elementti Sampo Oy on rakennusalan uusi ja innovatiivinen toimija, joka valmistaa massiivipuisia taso- ja tilaelementtejä kotimaisesta puusta. Elementti Sampon tehdas sijaitsee Kuhmossa Kantolan teollisuusalueella.

Laatulastu - Puhtaasti Kainuusta! Laatulastu on bakteeriton ja pölytön kuivike, TAATUSTI PUHDAS ja TERVEELLINEN kuivike kaikkiin eläinsuojiin.

Kuhmon AA-Puu Oy on tuottanut lisäarvoa asiakkaille vuodesta 1997. Uskomme lujasti puun mahdollisuuksiin ja haluamme tukea ja kehittää Suomalaista puurakentamista tarjoamalla asiakkaillemme ratkaisuja rakentamisen eri osa-alueille.

Kuhmon Betoni Oy on vuonna 1963 perustettu yksityinen betonivalmisosarakentamisen ammattilainen. Päätuotteitamme ovat betonijulkisivut, siltaelementit, melukaide-elementit sekä vaativat erikoiselementit. Olemme erityisesti betonivalmisosista rakennettavien siltojen erikoisammattilaisia. Ensimmäinen valmistamamme silta toimitettiin jo vuonna 1980.
Kuhmon Ikkuna Oy on vahvasti mukana sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Yritys panostaa yksilöllisiin ratkaisuihin ja korkeaan laatuun. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Kuhmon Ikkuna Oy koetaan arvostettuna asiantuntijana.
Kuhmon Lämpö Oy:n nykyinen laitos valmistunut v. 1992, viimeisin kattila rakennettu v. 2009. Tuotetaan kaukolämpöä ja talviaikaan myös sähköä.

Kuhmo Oy on dynaaminen ja kansainvälisesti toimiva itsenäinen sahayritys. Sen toiminnalle on ominaista sitoutuminen laatuun, asiakaslähtöisyyteen ja ympäristöasioiden tinkimättömään huomioimiseen.

M-Pelletti Oy on Kuhmossa vuonna 2008 aloittanut yksityinen puupellettitehdas joka valmistaa korkealaatuista pellettiä. Pelletin raaka-aine tulee viereisellä tontilla sijaitsevasta Kuhmon AA-puun höyläämöstä suoraan pellettilinjastolle. Raaka-aineen ollessa aina kuivaa ja puhdasta on loppu-tuloksena laadukasta pellettiä.

Myyntipalvelu Esa Haverinen on korkealuokkaisesta puutavarasta pihapiirin rakennuksia sekä säilytyslaatikoita valmistava yritys Kuhmosta.

Nopan Metalli Oy on Kuhmossa toimiva tilauskonepaja, joka valmistaa ja asentaa raskaita ja keskiraskaita levy- ja palkkirakenteita yli 70 vuoden kokemuksella mm. erikoislujista, kuumalujista, alumiinista, ruostumattomasta, sekä kulutusteräksistä pintakäsiteltynä. Lisäksi varastossamme laaja valikoima em. materiaaleja.

Oy CrossLam Kuhmo Ltd on Suomen ensimmäinen ristiinliimatun massiivipuulevyn eli CLT-levyn valmistaja ja toimittaja.

Oy Timber Frame Ltd valmistaa tilauksesta kaiken kokoisia ja -näköisiä höylä-, lamelli- ja pyöröhirsitaloja: omakotitaloja, loma-asuntoja, edustustiloja. Hirsitalot suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Rakennus-Sauma Komulainen Oy on Kuhmosta toimiva, rakennusurakointiin ja kiinteistöjen peruskorjauksiin suuntautunut pk-sektorin rakennusliike. Päätoimialaamme kuuluvat asuin-, teollisuus- ja liikekiinteistöt.

Timber Bros Oy on puurakentamiseen erikoistunut insinööritoimisto joka on perustettu vuonna 2012. Palveluitamme ovat rakennussuunnittelu, puurakennesuunnittelu, CAD/CAM puuntyöstösuunnittelu yleisimmille CNC-työstökeskuksille, puuelementtisuunnittelu sekä omien massiivisten puurakenteiden valmistus ja myynti.

 

 

 

Yhteystiedot

Hankkeet 

Woodpolis2020:

Regis Rouge-Oikarinen
Projektipäällikkö
Kivikatu 2, 88900 Kuhmo
040 6755 402  
regis.rouge-oikarinen(at)woodpolis.fi

 

Haku

Kirjautuminen

7682

VipuvoimaaEU 2014 2020 rgb

36

kuhmo logo2