Vuoden 2017 Puupalkintoehdokkaiden joukossa Kajaanin Rajamiehentien asunnot
19.10.2017

Vuoden 2017 Puupalkintoehdokkaiden joukossa Kajaanin Rajamiehentien asunnot

Vuoden 2017 Puupalkinnon saajan ehdokkaat on julkistettu. Esiraati valitsi 23 ehdotuksen joukosta 15 kohdetta ehdolle vuoden 2017 Puupalkinnon saajaksi. Näiden finalistien joukossa on myös Kajaanin Rajamiehentien asunnot, joka on ensimmäinen CLT-puuelementtikerrostalo Kainuussa sekä Suomen ensimmäinen kotimaisesta CLT:stä valmistettu puukerrostalo. Puupalkinto jaetaan vuosittain kannustuksena rakennukselle, sisustukselle tai rakenteelle, joka edustaa korkealaatuista, suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty rakennustekniikkaa edistävällä tavalla. Rajamiehentien asuntojen pääsy ehdokkaaksi on hieno tunnustus sille puutuoteteollisuuden huippuosaamiselle, jota löytyy Kainuusta. Nyt kaikki äänestämään kainuulainen ehdokas voittoon!

Palkinnon saajaa voi äänestää yleisöäänestyksen kautta 26.11. asti. Äänestys löytyy linkistä: http://www.woodarchitecture.fi/puupalkinto.

Myös RunkoPES ja CLT koulutuksessa- hanke vieraili viime talvena Rajamiehentiellä tutustumassa silloin vielä rakenteilla oleviin asuntoihin.