b koneet

Koneet

Laitekanta


Automaattinen työstökeskus Uniteam EXTRA BM3

Extra BM3 on numeerisesti ohjattu moniakselinen työstökeskus, jonka työalue on 3200 x 12000 mm ja työvahvuus 300 mm. Koneella voidaan työstää suoria ja kaarevia puupalkkeja sekä myös levymäisiä tuotteita (esim. CLT-levy, liimapuu, kertopuu jne). Kone mahdollistaa erilaisten suurten rakenteiden (sillat, halli- ja kerrostalorakenteet) valmistuksen. Työstöinä voi olla esim. aukotukset, vinot päätysahaukset, kaarevat muodot, vinot ja suorat poraukset, lohenpyrstöt, päätytyöstöt tai palkin pinnan tasoittaminen. Koneessa on 1 + 4 + 8 paikkainen työkalunvaihtaja, joka mahdollistaa monipuoliset työstöt keskeytyksettä.

Videon koneen toiminnasta näet painamalla tästä. 

BM3


Automaattinen rakennesahatavaran työstökeskus Hundegger K2

Hundegger K2 tekee lähes kaikkien puurakentamisessa, valmistalorakentamisessa sekä hirsitalorakentamisessa tarvittavien liitosten työstöt, profiloinnit ja koristukset. Kone työstää hirsitaloprofiilit ja T-profiilit  ilman uudelleenasetusta. Koneen teräasemat työstävät liitokset moniakselisesti yhdistettynä samanaikaiseen työstettävän puun pituussuuntaiseen liikkeeseen.

Hundegger soveltuu 20 x 50 mm - 300 x 450 mm kappaleiden poikkisahauksille sekä peräti 12 metrin pituisille kappaleille. Työstötarkkuus +/- 2/10 mm.

Hunddegger K2


Sormijatkoslinja Spanevello LGC 300 Compact Basic Flat

Automatisoidussa Spanevello LGC 300 linjassa voidaan jatkaa kaikkia dimensioita väliltä 25 x 100 mm - 125 x 225 mm pituuksien ollessa 1200 - 12000 mm. Kone työstää yhdellä vaakajyrsinnällä puihin sormityöstöt, jotka samalla liimoitetaan. Yhteen puristuksen jälkeen kappaleet sahataan katkaisulistan mukaan haluttuihin pituuksiin.

Linjalla on mahdollista tehdä lyhyestä puutavarasta pitkää sekä samalla parantaa puutavaran laatua vikoja poistaen. Koneessa käytetään rakenneluokiteltua polyuretaaniliimaa. Linjassa on automaattiset purku- ja paketintekolaitteistot sekä siirtokuljettimet.

spanevello LGC 300


Optimoiva katkaisusaha Dimter Opticut S90 XL

Sormijatkoslinjassa on yhtenä osana optimoiva katkaisusaha Dimter Opticut S90 XL. Sahaus tapahtuu joko valmiin katkaisulistan tai liitumerkkejen mukaan automaattisesti haluttuun mittaan (+/- 0,5 mm). Kone voi sahata dimensiota alkaen 15 x 40 mm jopa 125 x 300 mm asti.

Videon koneen toiminnasta näet painamalla tästä.

Dimter Opticut S90 XL


Höylälinja Weinig Powermat 1000

Höylässä on seitsemän teräyksikköä, PowerCom-ohjaus ja PowerLock-terätekniikka. Lyhyen aseteajan ansiosta kone soveltuu erittäin hyvin lyhyiden erikoissarjojen tekemiseen. Höylän työleveys on 20 - 230 mm ja työstöpaksuus 8 - 160 mm. Höylällä voidaan tehdä erilaiset mitallistukset, paneelit, listat, hirret kuin myös liima-aihiot jotka sopivat em. mittoihin.

Tekniset tiedot

OptiControl-mittausjärjestelmä mahdollistaa tarkan ja tehokkaan numeerisen asetteenteon ja nopeuttaa asetteen vaihtoa huomattavasti.

weinig powermat 1000

 

Tapahtumakalenteri

 

 

 

nuoli vasen

PUUTUOTEKLUSTERI

Puutuoteteollisuuden ja Woodpolis puutuoteklusterialueen systemaattinen kehittäminen ovat Kuhmon kaupungin pitkäaikaisia tavoitteita.

Yritystoiminta on suuntautunut palvelemaan hyvin monipuolisesti rakentamisen tarpeita. Tuotteet ovat: sahatavara, CLT-levyt, taso- ja tilaelementit, hirsitalot, höylätavara, puiset elementit, ikkunat, puurakentamisen suunnittelupalvelut, erilaiset rakenteet.

Lue lisää

Yhteystiedot

Hankkeet 

Woodpolis2020:

Regis Rouge-Oikarinen
Projektipäällikkö
Kivikatu 2, 88900 Kuhmo
040 6755 402  
regis.rouge-oikarinen(at)woodpolis.fi

 

Haku

Kirjautuminen

7682

VipuvoimaaEU 2014 2020 rgb

36

kuhmo logo2