b koulutus

Woodpolis koulutusympäristö

Woodpoliksen puutuoteklusteriin kuuluvilla yrityksillä on nykyaikainen puun työstöön soveltuva kone-, laite- ja ohjelmistoympäristö (CAD/CAM), jota yritykset ja oppilaitokset voivat hyödyntää koulutuksessa ja tuotekehityksessä. Koulutusympäristö tarjoaa paljon mahdollisuuksia niin toimintaansa kehittävälle kuin aloittavallekin yritykselle.

Järjestämme yrityskoulutuksia yritysten tarpeiden mukaan ja koulutus tapahtuu yrityksen omilla tuotteilla oikeassa tehdasympäristössä.

Koulutusympäristössä voidaan järjestää muun muassa 3D-suunnittelun, tietokoneavusteisen suunnittelun ja tuotannon, sahatavaran sormijatkamisen, kuivauksen, pintakäsittelyn, höyläys- ja terätekniikan sekä terähuollon koulutusta.

Koulutusympäristö tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tuotekehitykseen

Koulutusympäristön työstökeskus mahdollistaa jopa 12-metristen suorien ja kaarevien liimapuupalkkien sekä ristiinlaminoitujen puuelementtien työstön. Työstökeskuksen työalue on 3,2 x 12 metriä, joten sillä voidaan työstää suuria ja monenmuotoisia kappaleita, esimerkiksi kerrostalojen ja muiden suurten rakennusten puurakenteita.

Hankinnat toteutettiin Woodpolis-Inno -hankkeen rahoituksella. Woodpolis-Inno -hankkeen toteutusaika oli 1.4.2008 - 30.6.2012 ja sitä rahoittivat Euroopan unionin aluekehitysrahasto, Kainuun maakunta -kuntayhtymä, 13 yritystä sekä Kuhmon kaupunki.

Tiedotteen hankinnoista näet tästä.

Yhteystiedot

Soile Holopainen
Kehitysjohtaja
puh. 044 725 5304
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tapahtumakalenteri

 

 

 

nuoli vasen

PUUTUOTEKLUSTERI

Puutuoteteollisuuden ja Woodpolis puutuoteklusterialueen systemaattinen kehittäminen ovat Kuhmon kaupungin pitkäaikaisia tavoitteita.

Yritystoiminta on suuntautunut palvelemaan hyvin monipuolisesti rakentamisen tarpeita. Tuotteet ovat: sahatavara, CLT-levyt, taso- ja tilaelementit, hirsitalot, höylätavara, puiset elementit, ikkunat, puurakentamisen suunnittelupalvelut, erilaiset rakenteet.

Lue lisää

Yhteystiedot

Hankkeet 

Woodpolis2020:

Regis Rouge-Oikarinen
Projektipäällikkö
Kivikatu 2, 88900 Kuhmo
040 6755 402  
regis.rouge-oikarinen(at)woodpolis.fi

 

Haku

Kirjautuminen

7682

VipuvoimaaEU 2014 2020 rgb

36

kuhmo logo2