b kantola

Kantolan alueen Master Plan

Kantolan alueen kestävä kehittäminen –hankkeen yhtenä tavoitteena oli kasvattaa alueen liikevaihtoa kannattavasti 70-100 miljoonalla eurolla ja luoda 50-70 uutta työpaikkaa vuoden 2020 loppuun mennessä.

Master Planin tavoitteena on koostaa olemassa olevat kehitystoimet yksiin kansiin. Master Plan toimii Kantolan kehityshankkeen muita kehittämistoimenpiteitä ohjaavana suunnitelmana.

Master Plan –suunnittelutyö on jaettu kahteen vaiheeseen: Strateginen visio ja Master Plan. Strategisen vision tavoitteena on luoda pitkän aikavälin edellytykset Woodpolis puutuoteteollisuusalueen yritysten kasvuun. Jälkimmäinen vaihe pitää sisällään vision toteutussuunnitelman, tiekartan vision toteutumiseen, kartan ja karttaa selittävän raportin.

Master Plan -työn osana tuotettavaa visuaalista aineistoa hyödynnetään Woodpolis puutuoteklusterin brändin rakentamisessa. Strategiatyö on kaikkien klusterin sidosryhmien työkalu kasvutavoitteiden saavuttamiseksi.

Master Plan -työ viedään käytäntöön Woodpolis2020-hankkeen aikana.

Tapahtumakalenteri

nuoli vasen

TOIMISTOHOTELLI

Varaa Woodpoliksen toimistohotellista toimisto käyttöösi

Toimistohotellissamme on tarjolla 4 vuokrattavaa toimistopistettä. Toimistohotellimme mahdollistaa joustavan ja nopean tavan hankkia toimitilaa käyttöön. Paikan toimistohotellista voit vuokrata sopimuksen mukaan, vaikkapa vain päiväksi tai pidemmäksi aikaa.

Lue lisää

nuoli vasen

PUUTUOTEKLUSTERI

Puutuoteteollisuuden ja Woodpolis puutuoteklusterialueen systemaattinen kehittäminen ovat Kuhmon kaupungin pitkäaikaisia tavoitteita.

Yritystoiminta on suuntautunut palvelemaan hyvin monipuolisesti rakentamisen tarpeita. Tuotteet ovat: sahatavara, CLT-levyt, taso- ja tilaelementit, hirsitalot, höylätavara, puiset elementit, ikkunat, puurakentamisen suunnittelupalvelut, erilaiset rakenteet.

Lue lisää

Yhteystiedot

Palvelut

Koulutustehdas:

Jari Kähkönen
Palvelupäällikkö
Kivikatu 2, 88900 Kuhmo
044 7255 306
jari.kahkonen(at)woodpolis.fi

 

Hankkeet 

Woodpolis2020:

Regis Rouge-Oikarinen
Projektipäällikkö
Kivikatu 2, 88900 Kuhmo
040 6755 402  
regis.rouge-oikarinen(at)woodpolis.fi

 

 

Kirjautuminen

7682

VipuvoimaaEU 2014 2020 rgb

36

kuhmo logo2