b kantola

Digitalisaatio Woodpolis puutuoteklusterissa

Kantolan alueen kestävä kehittäminen –hanke toteutti Woodpolis puutuoteklusterin yrityksille suunnatun kyselyn keväällä 2016, jossa kartoitettiin mm. toimijoiden näkemyksiä alueen yhteistyöstä, yhteistyön kehittämisen tarpeita ja digitalisoitumisen astetta.

Kyselyn ja yrityksille järjestetyn työpajan perusteella eteenpäin vietäviä ideoita olivat mm. yritysten markkinointi- ja vientiyhteistyö, ideakilpailut, ideasauna sekä erilaiset teemapäivät esim. rahoitukseen ja teolliseen internetiin liittyen.

Woodpolis2020-hanke jatkaa alueen kehitysyhteistyön koordinointia selvitystyön tulosten perusteella.

Tapahtumakalenteri

nuoli vasen

TOIMISTOHOTELLI

Varaa Woodpoliksen toimistohotellista toimisto käyttöösi

Toimistohotellissamme on tarjolla 4 vuokrattavaa toimistopistettä. Toimistohotellimme mahdollistaa joustavan ja nopean tavan hankkia toimitilaa käyttöön. Paikan toimistohotellista voit vuokrata sopimuksen mukaan, vaikkapa vain päiväksi tai pidemmäksi aikaa.

Lue lisää

nuoli vasen

PUUTUOTEKLUSTERI

Puutuoteteollisuuden ja Woodpolis puutuoteklusterialueen systemaattinen kehittäminen ovat Kuhmon kaupungin pitkäaikaisia tavoitteita.

Yritystoiminta on suuntautunut palvelemaan hyvin monipuolisesti rakentamisen tarpeita. Tuotteet ovat: sahatavara, CLT-levyt, taso- ja tilaelementit, hirsitalot, höylätavara, puiset elementit, ikkunat, puurakentamisen suunnittelupalvelut, erilaiset rakenteet.

Lue lisää

Yhteystiedot

Hankkeet 

Woodpolis2020:

Regis Rouge-Oikarinen
Projektipäällikkö
Kivikatu 2, 88900 Kuhmo
040 6755 402  
regis.rouge-oikarinen(at)woodpolis.fi

 

Kirjautuminen

7682

VipuvoimaaEU 2014 2020 rgb

36

kuhmo logo2